Estetika lica

estetika-lica

Starenjem, pod utjecajem vremenskih uvjeta, onečišćenja, načina zivota, stresa, struktura kože postupno se oštećuje. Na početku se pojavljuju sitne bore koje s vremenom postaju izraženije i pretvaraju se u prave brazde. Karakteristične crte lica se mijenjaju, lice gubi na čvrstoći i definiranosti. Mlada koža je elastična, sjajna i glatka zahvaljujući kolagenu, elastinskim vlaknima, vodi i sastojku koji se prirodno nalazi u tijelu – hijaluronskoj kiselini. S godinama se sadržaj hijaluronske kiseline u koži smanjuje, što uzrokuje njezinu slabiju hidrataciju i posljedično nastajanje bora…

U našoj ordinaciji koristimo Belotero paletu proizvoda tvrtke Anteis. To je vodeći švicarski inovator u području injekcijskih dermalnih  filera nove generacije i jedna od najbrže rastućih tvrtki na području estetske dermatologije, a omogućuju savršeno prirodne i dugotrajne rezultate.

To su proizvodi razvijeni iz hijaluronske kiseline koja je i prirodno prisutna u organizmu, stoga su biokompatibilni i time sigurno i učinkovito riješenje za:

  • Zaglađivanje površinskih bora i korekciju dubokih bora i brazdi
  • Naglašavanje kontura Vaših usana i povećanje njihova volumena
  • Modeliranje kontura Vašeg lica
  • Obnavljanje izgubljenog volumena Vašeg lica i rehidraciju koze

Jednostavno i bez kirurškog zahvata – ručnim ubrizgavanjem intradermalnim injekcijama u zeljena područja: obraze,  usne, nazolabijalne bore, bore na čelu, oziljke, brzo – kroz 30-ak minuta, prirodno, bezbolno, bez produzenog oporavka odmah ćete vidjeti razliku koja će trajati 12 do 18 mjeseci.

Novo na trzistu su Belotero dermalni fileri sa dodatkom anestetika, lidokaina, koji pruzaju ugodniji osjećaj pri aplikaciji u osobito osjetljiva područja.

Novost u našoj ordinaciji su i tretmani Botoxom, vrlo popularni i vrlo djelotvorni estetski tretmani koji se najčešće primijenjuju za uklanjanje bora na čelu i sitnih bora s vanjske strane očiju.

Ako vam se čini da je kombinacija umora, stresa i vremena ostavila vidljive znakove na Vašem licu koji Vam se previše i ne sviđaju, pripremite dodatna pitanja koja Vas zanimaju i javite nam se za detaljni pregled i savjetovanje.